Thursday, October 31, 2013

Main Masak-Masak

~Assalamualaikum wbt~

2,3 hari ni cuaca mendung-mendung syahdu jer
ejat pun apa lagi, kejap-kejap jadi mata garfield, adoyai masalah betul
hari-hari snap gambar makanan tapi nak up entry nyer asik tak kesampaian jer, hik3..
ok, tetap nak show off jugak, jangan marah haaaaa
gigih tau masak, pastu snap gambar semua
ok, jom tengok apa ejat masak

~Menu 29.10.13~
Sambal Udang
 Sup Sayur + Bebola

~Menu 30.10.13~
 
Ayam Masak Kicap + Kentang
 Sayur Sawi + Tauhu

 ok, menu hari ni, besok ejat up yer, sekali harung dengan menu besok, senang cerita
hihihi
so, pada kawan2 yang tak ada idea nak masak apa tu bolehlah usha-usha blog ejat
mana tau boleh dapat idea, masakan ejat tak delah hebat mana, semua simple2 jer
janji ada lauk, ada sayur, kalau ada kuah lagi sedap makan
kalau tak ada kuah, kicap pun jadi.. Alhamdulillah..
ok, chow dulu..daaaaaa;)

No comments:

Post a Comment