Tuesday, October 8, 2013

Kebaikan GLA Complex Shaklee

~Assalamualaikum wbt~

nak tahu apa yang best tentang GLA Complex ni?
ejat bukan Shaklee Independent Distributor tau
tapi ejat up entry ni sebab ejat nak share pengalaman dengan kawan2 di luar sana
ejat tak dapat apa-apa komisyen pun, just for sharing..hi..hi..hi..
ok, kat bawah ni antara khasiat GLA Complex, boleh usha2 yer
ejat start makan GLA ni awal bulan6
kenapa tiba2 ejat pilih GLA ni?
hmmmm, panjang ceritanya, nanti ejat up kat entri lain yer, promise!
ok, ejat makan GLA ni start dari 1st day period sampailah waktu subur
lepas waktu subur tak digalakkan makan sebabnya takut kot2 dah lekat
1botol mengandungi 60biji
so ejat makan dalam 15hari setiap bulan, tahanlah selama 4bulan
sekarang memang dah abis stok tapi takper seller shaklee ni belakang rumah ejat jer
boleh order pastu baling ikut tingkap
hahaha xdelah..kurang sopan kot main baling2;)

berdasarkan pengalaman ejat makan GLA ni selama 4bulan,
kesan yang paling ketara adalah sakit sebelum period tu (PMS)
kalau kat gambar atas tu yang melegakan PMS (sindrom pra-haid)
ejat rasa semua perempuan2 kat luar sana tau kan apa tanda2 sebelum period?
ada yang sakit cik B, ada yang sakit pinggang, sakit perut, tumbuh jerawat dll
macam ejat, sejak azali tanda2 sebelum period adalah sakit cik B
tapi lepas makan GLA ni Alhamdulillah tak sakit langsung, sikit2 pun tak ada
betulll, ejat tak tipu...
mula2 macam pelik la, bila tak sakit tu bajet2 pregnant tapi sampai masa cik P pun datang gedik2 dengan jayanya
keciwaaaaa lagi..sob..sob..sob..

so itu jela pengalaman ejat bila makan GLA ni
ingat lepas period ni nak order lagi GLA + combination untuk kesuburan
Alfalfa ke ESP ek yang elok?
Any suggestion?

tahun ni memang ejat usaha lebih untuk pregnant
seingat ejat dari awal tahun lagi ejat dah cuba macam2, nanti ejat share yer
tapi yerla belum sampai rezeki lagi
terus dan terus berusaha dan berdoa tanpa jemu
semoga Allah makbulkan doa kami untuk menambah zuriat lagi
Amin Ya Rabbal A'lamin....

No comments:

Post a Comment