Monday, October 28, 2013

Menu Sunday + Monday Blues

~Assalamualaikum wbt~

haaiii semua, sorrylah mood blogging on off..hik3
hari ni ejat nak show off menu lunch kitorang semalam, lunch pun dah nak pukul 4.30pm
hadoiii fengsan suamiku..haha tak adalah dia ok jer
biasalah hujung minggu, breakfast pun dah waktu lunch, so waktu lunch dah terlajak ke waktu dinner, haa camno tu?
masa breakfast ejat dah buat bihun goreng, itupun makan pukul 12.00 tengahari sambil tengok Jalan-jalan Cari Makan, bila dah pukul 3 lebih perut pun dah start bunyi-bunyi
apa lagi? bersilat lah kat dapur
daaannnnn inilah hasilnya..malas nak snap satu-satu sebab perut dah laparrrr
 ~Sup daging + kentang
~Sambal kicap
~Cendawan goreng tepung
~Salad + thousand island

yang kat bawah ni pulak menu tengahari tadi
encik enal cakap nak balik makan, ejat pun laju-laju masak, main campak-campak jer
dan tadaaaaa!!!
~Ikan jacket masak masam manis 
 
~Sawi + cendawan masak sos tiram

ok, cukup untuk hari ini...daaaaaa ;-)

No comments:

Post a Comment