Saturday, June 15, 2013

Menu puasa ganti - 7th day

Assalamualaikum..

waduh..waduh..lama banget aku tak post entri..
hari-hari tangan ni memang gataaal je nak menulis
tapi........
itulah, kita hanya mampu merancang, Allah jua yang menentukan
haaaa banyak hutang entri ni
pasal apa? pasal makanan lah
Hahaha...

Entri kali ni nak jugak sambung menu buka puasa ganti yang tak berkesudahan..
huhuhu..
takpe ejat..sikit je lagi..sikit je lagi..
tapi minggu ni ejat rest jap tau..
sebab apa?sebabnya....jawablah sendiri..ngeh3..
disebabkan cerita minggu lepas,
sisa-sisa makanan pun dah tak ada dalam perut ni hokey
Hahahaha!
Ok2, fine..
siapa nak layan, silakan..
siapa tak nak layan, ok bye..hihi..
menu apa???
nasi goreng laaa, adoyai boring betul ejat ni macam tak ada menu lain
haha ada aku kesah?
janji ada makanan untuk berbuka
ok, cuba kita bayangkan orang yang tak berkemampuan
nak masak nasi pun tak ada beras, buka puasa dengan air kosong jer
Allah dah tentukan rezeki masing-masing dalam dunia ni

kena terima dengan hati terbuka
so, rezeki aku untuk buka puasa hari ke-7 adalah nasi goreng ejat punyerrrr
dan ayam kfc
nasi ayam kfc nye dah selamat masuk dalam perut zakwan

next entri menu buka puasa hari ke-8
aku makan apa pulak yer?
jeng..jeng..jeng...
Ok cukup, dah, jom layan gambar pulak..
 
~ Nasi goreng ejat punyerrrr ~
  
 
~ Ayam goreng KFC ~ 
*aku goreng balik sebab nak makan panas-panas
itu pasallah rupa dia dah lain*

No comments:

Post a Comment