Friday, May 24, 2013

Menu mee goreng...

Hai readers yg sweet2 n gojes2!!!
sdg dlm usaha menggagahkan diri utk menghapdate entry
Tapi entry pasal makanan,boleh?
Blog aku ni bukanlah blog masakan tp sbb aku 'rajin' masak (erkkkk,rajin la sgt ejat ooiii)
so aku tepekla gmbr2 masakan yg aku masak..
Bukan ape, kang time2 kering idea nak masak ape, boleh jadi bahan rujukan,ye dak?..
Aku ni bukanlah pakar masak memasak, bukanlah chef, masak pn xdela sedap mana
Tapi.................................

Bila encik enal makan bertambah tambah pastu smpi licin...
hmmmm ape maknanya tu???muahahhaha!
Haaaaa tu yg buat aku rajin nk masak..
kadang2 bukan msk special pun, sardin ngn telur jer pastu kicap..
tp bile tgk die berselera makan..
happy sangat3 wehhh..
penat lelah kita kt dapur tu rasa terbalas..haha poyo la kau ejat!
Itu bagi akula..tak taula org lain..klu setuju angkat tgn, klu tak setuju angkat kaki..hikhik gurau jer..

Ok2 ni menu semalam,mee goreng jer..
Tiba2 rs boring lak ari2 mkn nasi, so campak2 jadila ini..tadaaaaa..
Mee,fishball,tauhu n sawi jer..
Nak tau sedap ke tak kena tanya encik enal la sbb die mkn sorg
tak pelawa pun aku kt sebelah die time tu..ish3x..
Hahaahaha xdela, aku diet, xmakan berat malam2 ni..
mkn roti n kopi mak dara jerrrr;-)
Ok, tata titi tutu...

No comments:

Post a Comment