Friday, February 25, 2011

nak beli tv..

yeay2x, arini da jumaat,sok cuti,yahooooooo!!!!! ala,cuti hujung minggu je pn kecoh ijat ni... 

bkn ape,mgu depan tgl 1 hari je bln2 so pas2 leh apply gaji...masyuk ar skit bulan ni dr bulan lepas..bulan lepas 6 ari je, bulan ni 16ari, ok la2.. sape nk bg duit free2 kn,hehe...tq PPj.. aku br siap keje n da emaill kt boss, boss pn xde g discussion ape tah..ape lg,layan blog la..opis aku ni senyap, smpi bunyi aircond pn leh dgr..klu bercakap2 konpem la 1 opis leh dgr even bisik2 pn, hehe tulx wahida, jiran sebelah aku ni...so, better aku ckp dgn blog ni, leh ckp byk2, xde sape marah, hihi...


sebenarnye bulan ni bajet nk beli tv..yela,yg ade tv gedabak tu je,huhu..pas2 da letak kt atas coz kt bawah cm x strategik je port tv2..tp boring lak xde tv kt bawah kn?, siang2 mak n abah duk kt bwh je..sian diorg boring je, asik2 ngadap muka zakwan..tp seb baik zakwan comey,heheheehe...


tapiiiii........nk beli tv cmne ek?nk beli yg letak kt atas rak tv/yg lekat kt dinding2...ala,yg lcd plasma bagai2 la...klu letak atas rak, boleh pindah2...kate la nk ubah design rumah,senang nk alih..klu yg lekat kt dinding2,cmno lak nk cabut klu nk ubah tempat lain....hurmmmm..tp aku rase yg lekat kt dinding2 lg mahal...ayoyo,bajet makcik ciput je ni....xpela,akan difikir2kn...renung2kn...

No comments:

Post a Comment