Thursday, February 10, 2011

im a blogger now!

Assalamualaikum, hi sume... tbe2 mgu ni aku teringin sgt nk ade blog sendiri n finally terhasil la gak blog aku yg xseberapa ni..xpela,mula2..nnt aku touch up la lagi bg cun,hehe..tgk blog org lain sume cun2 belaka,jeles i tau..nk cite ape ek mukadimah ni,hehe..

ok ar, aku introduce la skit pasal diri aku..aku ni dah kawin, da nak masuk 3tahun pn usia perkahwinan kitorg n da ade anak lelaki 1org AHMAD ALAUDDIN ZAKWAN.. inilah buah hati pengarang jantung aku, da la tgh lasak skg ni, kdg2 geram gak tp ibu ttp cayang zakwan!!! 

sbnrnye zakwan bakal jadi abg tp kami xde rezeki, aku keguguran pd 5/1 ari2... sedih sgt2 sbb mmg kitorg mengharap untuk dapat anak lagi..tp kami redha..aku juz pk ape yg Allah buat sume ni ade sbbnye n ade hikmahnye..Dia bukan suke2 nk gugurkan janin dalam perut aku ni..mungkin itu yg terbaik untuk janin aku  n jg utk diri aku..Allah Maha Mengetahui...

xpela,leh cuba lg lepas ni tp tgu la smpi husband aku abis kursus..die tgh kursus Diploma Pentadbiran Awam (DPA) untuk Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD) kt INTAN, Bukit Kiara...die start kursus 29/11/2010 n akan abis 15/7/2011..lama kn?huhuhuhuhuhu skg br bulan 2.....xpela,pejam celik2x nnt mst die da abis kursus (nk sedapkn ati je sbnrnye,uwwwaaaaaaa!!!!!)k ar, stop dl..nk belek2 keje skit..kang da boring aku blogging2 lg,hehe...daaaa.....

No comments:

Post a Comment